يكشنبه , 25/آذر/1397   Sunday , 16/December/2018  -

آخرین اخبار:

خريد زمين 2 هكتاري جهت ساخت دانشگاه در واحد نوشهر

خلاصه بعد از 9 سال دانشگاه پیام نور واحد نوشهر موفق به خرید زمین 2 هکتاری به قیمت 23 میلیارد ریال شده است.

دکتر مرتضی ترخان رئیس دانشگاه پیام نور نوشهر در نشستی اشاره کردند: ضمن تبریک آغاز سی و چهارمین سال طلوع فجر نهضت جهان گستر انقلاب اسلامی ایران به مردم عزیز ایران، در این مدت سه ماهی که در خدمت دانشگاه پیام نور واحد نوشهر بودم از یک طرف توجه ام به شکل دادن ساختار درون سازمانی این واحد بوده و از طرف دیگر سخت بدنبال خرید زمین بنام دانشگاه پیام نور نوشهر بودم. به شکر خداوند متعال در هر دو بعد موفق بودیم. در حال حاضر دانشگاه پیام نور واحد نوشهر نه تنها یک مجموعه منسجم و سازمان یافته ای دارد بلکه زمینی به مساحت 2 هکتار به قیمت 23 میلیارد ریال خریداری نموده است. در این راستا به حق بایستی از تلاشهای بی دریغ جناب آقای دکتر موحدمنش ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان مازندران و اعضای محترم هیأت موسس دانشگاه پیام نور نوشهر بویژه امام جمعه محترم حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مشایخ، نماینده پرتلاش جناب آقای دکتر احمدی، فرماندار ارزشی جناب آقای قمی و شهردار گرامی جناب آقای مهندس امانی تشکر نمود. تلاشهای این عزیزان بخصوص جناب آقای دکتر احمدی در مجلس شورای اسلامی نقش اساسی در خرید زمین مزبور داشته است. در خاتمه از همه عزیزان تشکر و سپاسگزاری می شود و از خداوند سبحان موفقیت روزافزون این عزیزان را خواستاریم.

آخرین به روز رسانی (يكشنبه 15 بهمن 1391 ساعت 08:13)